Hvorfor lære HTML

I dagens verden, styrt av Internett, alle ønsker å bygge et nettsted, og det store spørsmålet er: Hvordan? Forskningen begynner, det meste av tiden på de samme mediene du prøver å bryte seg inn, og du ender opp med flere spørsmål enn svar. Hvordan skal du håndtere denne mengden av informasjon?

Dette kan skje fordi svaret på spørsmålene «bør jeg lære HTML-kode eller bare bruke en WYSIWYG editor? Hva er bedre for meg?» avhenger mest på dine forventninger, behov og intensjoner og ikke bare på egenskapene til de verktøyene som er tilgjengelige. Mens noen mennesker foretrekker å måle ting med en firkantet regel fordi de har flere bruksområder, andre foretrekker den vanlige regelen fordi det er mer portable. Hvert objekt har sine fordeler og ulemper, og du kan ikke si nøyaktig hvilken av dem er bedre. La oss se på forskjellene mellom HTML og WYSIWYG redaktører.

HTML 5

Læretid

Dette er den største fordelen med WYSIWYG redaktører fordi bygge et nettsted med dem er lettere og mer intuitivt. Som noen gang skrev et brev i en tekst editor eller trukket et bilde i et bilde editor vet hva dette betyr. For de som aldri har brukt dem, det er som å åpne en nettside i nettleseren din og være i stand til å klikke på teksten og begynne å redigere den, endre størrelse, farge, bevegelige bilder, endre dem, etc., alt gjennom klikk, verktøylinjer og menyer.

I den annen side, skrive HTML tendens til å være mer komplisert, selv når det er en enkel språk. HTML er et kodespråk, og grunnen til at det er lettere enn andre språk, er at den resulterende websiden er tolket av en kode (det har ingen sykluser, ingen funksjoner, ingen endring variabler). Uansett, kan lære HTML gi deg langsiktige fordeler når du har gått gjennom læringsprosessen.

Webdesign

Tid til å bygge

Dette er en diffus punkt, gitt at mange mennesker tror at metoden de bruker er bedre og raskere. Sannheten er at denne gangen avhenger mye på den kompetansen nivå av designeren, men selv når forskjellen kan være depreciable, er det mer sannsynlig at en nettside kan være ferdig raskere med en WYSIWYG editor.

Kunnskap

Selv når kunnskap kan skaffes hvor som helst (hvis du vet hvordan), i dette tilfellet HTML tilbyr flere sjanser til å utvide ditt sinn og stige opp din intellektuelle koeffisient. Det er et godt poeng hvis du prøver å lære utover det. HTML-koding vil gi deg trening stund, så det er et enkelt språk, vil introdusere deg til programmering verden (også en del av web design og utvikling).

Portabilitet

Mens HTML-kode kan skrives i en tekst editor, selv de mest grunnleggende, kan du ikke bygge et nettsted i en WYSIWYG editor hvis du ikke har redaktøren. Dette kan bli en bærbarhet problem for de som ikke vet HTML fordi de må ha redaktøren installert på datamaskinen de ønsker å bruke til å bygge, endre eller oppdatere en nettside (uansett hvor stor eller liten oppdateringen er) .

Pen Kildekode

Når du bruker en WYSIWYG editor, er nettsiden konstruert av brukeren på en visuell måte som er oversatt til HTML-koden av redaktøren motoren. Dette betyr at den direkte ansvarlig for å skrive HTML-koden er redaktør, selv når direktivene formidles av designeren. Dette mange ganger gjør at nettsidene har feil, misdannet eller ikke-standard kode, og svært ofte ekstra (ikke ønsket) meta tag kode.

Når du bruker HTML, den eneste personen som avgjør hvilken kode går og hvilken kode ikke er designer. Du har frihet og myndighet til å velge hvordan koden vil bli skrevet i HTML-dokumentet, hvis det vil respektere standardene, om det vil være tilgjengelig, og mange flere.

Hvor langt kan du gå bygge nettsteder gjennom WYSIWYG redaktører? Vel, så langt som programmet lar deg. Dagens WYSIWYG redaktører bringe enkle og avanserte løsninger til designere som omfatter markup språk, server-side språk, klientsiden språk, plug-ins og mer. Dette vil hjelpe designere å bygge opp websider og fylle dem med effekter, funksjonalitet og interaktivitet. Dette er bra, og er veldig bra hvis du ikke er ment å gå til et høyere nivå, gitt at funksjonene som tilbys av redaktøren (eller av andre kilder) vil fungere bra med dine forventninger.

I den andre hånden, er HTML bare HTML, men hvis du er visjonær, vil du se at HTML er inngangsporten til videre læring som vil ha, som vi nevnte tidligere, en langsiktig fordel. Det beste av å vite HTML, som alle andre språk, er at du ikke er begrenset til antall funksjoner som redaktøren har å tilby. Du kan alltid lage dine egne tilpassede funksjoner og kode, som vil se og føle akkurat som du ønsker de skal gjøre.

Troverdighet

Hvis du jobber for, eller prøver å fange en klient, er det ikke det samme å si at du vet og håndtere HTML som sier at du bare kan bruke en WYSIWYG editor. Å vite HTML gir deg et ekstra punkt: troverdighet.

Et tredje alternativ kommer inn hvis du bestemmer deg for å lære dem begge. De fleste WYSIWYG redaktører har muligheten til parallell utgave av HTML-koden som åpner en ny mulighet. Uansett, du kan alltid endre HTML-filer som genereres av redaktøren. På denne måten kan du få fordelene av begge.

I konklusjonen, avhenger den beste måten å følge på dine intensjoner. HTML, vanskeligere å lære, men mer passelig og uavhengig, eller WYSIWYG redaktører, enklere men mer editor-avhengige. Hvis hensikt er å «bare designe et nettsted» så du kan finne en WYSIWYG editor god nok, men hvis du leter alvorlig til web design deretter HTML er et must.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>