10 viktige punkter om webutvikling

I webdesign er det visse viktige elementer du trenger for å bruke i din web-utvikling for å sikre maksimal synlighet og beste innvirkning på din nisje. Jeg har satt sammen disse ti taster, slik at du kan ha din egen personlige sjekkliste neste gang du trenger for å lage et nettsted, et salg brev på nettet eller når du trenger å redigere en mal for din egen blogg.

  1. Sørg for at du er unik
  2. Skill HTML fra CSS
  3. Sørg for at nettstedet validerer
  4. Sjekk nettstedet i flere nettlesere
  5. Bruk riktig kode for overskrifter, underoverskrifter osv.
  6. Unngå dårlig fargekombinasjoner
  7. Implementere presentasjoner med forsiktighet – unngå Flash
  8. Implementere bannere og annonser med omhu
  9. Få andre til å korrekturlese tekster
  10. Bruke manuelle tillegg til indekser, og unngå automatiske systemer

Jeg vil utdype hver av disse for å hjelpe deg å oppnå de beste resultatene med dine prosjekter.

Du kan bli overrasket over hvor bra side vil utføre når du implementerer disse tastene i webutvikling, og jeg ber dere om å lese svært oppmerksomt slik at du kan få full nytte av disse ti taster.

HTML

1. Sørg for at du er unik

Du må sørge for at design er unik. Ingenting er så stor turn-off som ankommer til et nettsted som ser ut som en kjedelig gammel mal bare fornyet med noen søkeord og noen grafikk fra en public domain mappe. Folk la slike områder før du vet ordet av det. De vil ikke komme tilbake til deg når som helst, og første inntrykk feste med folk.

Jeg husker noen navn i Internet Marketing bare fordi de markedsfører et produkt jeg ikke liker. Når jeg reinstallert systemet mitt jeg raskt lagt nye filtre i min Thunderbird e-postklient for å sende det direkte til papirkurven. Dersom slike folk var anstendig, kunne du ha meldt, men med noen av disse menneskene selv som ikke er fulgt fordi spam straff bøter er for lave. Ikke la det samme dårlig inntrykk kommer fra dårlig design.

2. Skill HTML fra CSS

Noen mennesker bruker web design programmer svært feilaktig. De bygger sine stiler i samme fil som sine egne nettsider. Som vil gjøre det langt vanskeligere å endre detaljer og få dem til å matche andre sider på et senere tidspunkt. Hvis du bruker riktig etikette og kjøre eksterne stilark, blir redigering mye enklere.

Det var faktisk hele ideen bak webdesign, opprinnelig. Men i en tid da koding for hånd ble mindre populær mange av disse idealene ble kastet ut med badevannet. Hvis du ønsker å være en anstendig webdesigner vil du ønsker dine koding for å være ren og ideen bak det å være lett å redigere i fremtiden. Du faktisk hjelpe deg selv siden du kan redigere detaljer i design i én fil og se endringene med en gang.

3. Sørg for at nettstedet validerer

Du trenger å sjekke HTML med en HTML-validator siden det vil gi deg hint om hvorvidt din koding adlyder reglene satt opp av World Wide Web Consortium. Det vil hjelpe deg med å finne feil som, hvis oversett, kan gjøre nettstedet ditt ser feil i noen nettlesere.

Hvis du kjører Windows, kan det være ganske vanskelig å vite hvordan et nettsted vises i Konqueror under Linux eller i Safari for Mac. Du kan teste Windows-versjonen av Safari, men det kan fortsatt være forskjeller i utseende hvis du har en feil i koding. Dette bringer meg til neste punkt.

Hvorfor validere kildekoden?

4. Sjekk nettstedet i flere nettlesere

Du må ha flere forskjellige nettlesere. For Windows-brukere Internet Explorer er vanligvis tilgjengelig ved standard, men du trenger Opera, Safari og Mozilla Firefox også å være sikker på at nettstedet er sett bra i alle nettlesere.

Les også om hvorfor du burde lære deg HTML!

5. Bruk riktig kode for overskrifter, underoverskrifter osv.

Du må bruke de riktige kodene for å skille overskrifter fra underoverskrifter, og det er den viktigste grunnen til at vi opererer med koder som H1 (posisjonene), H2 (varenumrene), H3 (varenumrene til underposisjoner) etc. Dette er essensielt for søkemotoroptimalisering (SEO).

Hvis du bruker denne typen koding, vil du sette bedre vekt på innholdet, og strategien blir leses av søkemotorer også. Når du definerer utseendet på kodene riktig i ekstern CSS-fil, blir alt bedre stil.

Kode

6. Unngå dårlig fargekombinasjoner

Du ønsker å ha god kontrast mellom bakgrunn og innhold slik at design er lett å lese i nettlesere. Når du bruker en mørk grå tekst farge med en lys grå bakgrunn ting vil være vanskelig å lese. Akkurat som gul og svart sender signaler om å være noe «rabatt». Rød tekstfarge på en blå bakgrunn vil gjøre teksten vises som om det er å hoppe rundt.

Du vil uten tvil sette pris på å sjekke ut dette nettstedet: http://www.colorschemer.com/online.html å få en bedre forståelse av riktig bruk av farger.

7. Implementere presentasjoner med forsiktighet – unngå Flash

Jeg vet at noen vil bli fornærmet av dette, men Flash krever en Flash player på mottakersiden. Du har sannsynligvis ikke vil at kundene skal forlate nettstedet ditt fordi de ikke ønsker å installere en plugin. Du har andre muligheter. Hvis du trenger å vise en video, laste det opp til YouTube, og linke til det på nettstedet ditt. Du trenger ikke å bruke Flash, hvis du tenke kreativt, og du unngår å miste besøkende som ikke ønsker å installere Flash Player-plugin.

8. Implementere bannere og annonser med omhu

Jumping bannere over alt vil ta bort fra innholdet. Det vil distrahere folk, og du ikke vil at skal skje. Bruke bannere med omsorg og bekymring for de besøkende. Du vil faktisk få flere klikk ved å gjøre det på en profesjonell måte.

Videre er det svært viktig at bannere er relevant for innholdet på siden din. Når nettstedet omhandler hunder en annonse for kattemat er neppe det rette – selv om noen kanskje har både en katt og en hund. Det er noe du bør teste å få din egen beste resultatene. Nisjer er alle forskjellige og hva som fungerer godt på ett område kan ikke fungere på en annen.

9. Få andre til å korrekturlese tekster

Når du skriver tekster, må du fjerne stavefeil. Det gjør nettstedet ditt ser mindre profesjonell når det er fylt med masse stavefeil. Du kan ikke se det selv, men besøkende får haket av når de får øye tonn feil.

Være profesjonell og sjekk ditt materiale. Det gjør det langt mer troverdig.

10. Bruke manuelle tillegg til indekser, og unngå automatiske systemer

Når du har alternativer for å legge til nettsteder for å søkeindekser, bør du unngå automatiske systemer. Det fungerer langt bedre når du legger disse stedene manuelt. Søkemotorer kan oppdage automatiske tillegg på grunn av tidsstempler, og det ville være langt mer effektivt å skrive kommentarer henviser tilbake til nettstedet ditt enn noensinne å stole på automatiske systemer.

Avsluttende ord

Hvis du bruker alle 10 punktene i ditt webdesign, vil du se at du kan lage noen veldig gode nettsteder som bruker rett koding, og følger alle aspekter av faglig webdesign.

Lykke til med webdesignet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>